Partners - ValuePredict by Yellow-Belly
Laddar...

Partners

Vi är väldigt stolta över våra samarbetspartners – Tillsammans kan vi öka nyttan för våra kunder.

bolagsplatsen-se-logo

Bolagsplatsen är Sveriges största marknadsplats för företagstransaktioner. Vi är verksamma inom företag till salu, kapital sökes, fastigheter till salu samt franchise. Läs mera på: http://www.bolagsplatsen.se/

nvr_logo

Nordiska Värdepappersregistret är Sveriges ledande aktiebok på nätet. Sedan 2005 har NVR aktiebok hjälpt 1000-tals framgångsrika bolag att få en aktiebok online och försett många ledande advokatbyråer och revisionsfirmor med ett effektivt verktyg. Läs mera på https://www.nvr.se/.

logga

Vi har ett samarbete med Advokatfirman Hartwig (http://www.advokathartwig.se/) i Västerås. Har ni köpt en värderingsrapport och behöver råd eller hjälp med att driva olika frågor vid t.ex. en bodelning eller arvskifte, hjälper de gärna till.

Vi söker samarbete med familjejurister i Sverige. Ibland får vi frågor som rör våra kunders privat liv, t.ex. vid en bodelning, tvist, arv eller liknande. Vid dessa tillfällen skulle vi vilja ha ett upparbetat samarbete med familjejurister runt om i landet som vi kan hänvisa till. Är ni intresserade kontakta oss.